Prima pagină » Social » Are Vadim Ceban un salariu de 200 000 lei? Consideră că îl merită

Are Vadim Ceban un salariu de 200 000 lei? Consideră că îl merită

de Pavel
0 cometariu

Președintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban, susține că salariul pe care îl primește este unul adecvat funcțiilor și atribuțiilor pe care le are. Întrebat în cadrul unei conferințe de presă care este suma exactă, acesta s-a eschivat să răspundă, însă a precizat că salariul său este cel pe care îl merită.

 

După ce în spațiul public au apărut informații precum că șeful Moldovagaz ar avea un salariu de peste 250 de mii de lei, Vadim Ceban a precizat că salariul său este mai mic decât cel expus mai sus, întrebarea este provocatoare, iar suma este o informație confidențială, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Este o informație confidențială și nu cred că este un subiect de discuție. Este mult mai mic… Salariul meu este adecvat acelor funcții și atribuții pe care le exercit în cadrul S.A. Moldovagaz ca președinte al Consiliului de Administrație. Salariul meu este mult mai mic decât spune domnul Sturza.

Consider că merit acest salariu luând în calcul responsabilitățile și funcțiile pe care le îndeplinesc… Eu reprezint în primul rând interesele companiei Moldovagaz și sunt acționar atât al Guvernului Republicii Moldova, cât și al Gazpromului”, a conchis Vadim Ceban în cadrul conferinței de presă.

Alte articole

Lasă un comentariu