Prima pagină » News » VIDEO: Bătaie de JOC ! Pentru un tractor vechi, procurat cu 3000 Euro, se cer 4000 euro pentru devamare.

VIDEO: Bătaie de JOC ! Pentru un tractor vechi, procurat cu 3000 Euro, se cer 4000 euro pentru devamare.

de Pogolsa Victor
2 cometarii

Petru Guzun este un conațional din raionul Strășeni, care a procurat la o licitație din Olanda, un tractor vechi în valoare de 3000 euro.

La intrarea în R. Moldova, pentru devamare i sa cerut să achite peste 80 mii de lei, totodată autoritățile îl poartă pe drumuri, chiar dacă are toate actele prezente, relatează ObiectivMedia.md cu referire la conde.md .

„Pe data de 29 decembrie am trecut vama în Moldova, am cumpărat un mini tractor din Olanda la licitație, a dat 3 mii euro pe dânsu. De o săptămână mă poartă pe drumuri nu-l pot devama, deja vor 4 mii euro să-l devamez. La vama mi-a zis că îmi face tranzit să traversez Moldova și în Chișinău să-l devamez, am mers la Industrială și de acolo ma trimis la Botanica. De acolo mi-a zis dute la expertiză și adă din ce an este modelul câți cubi are, am adus și una și alta și nu vor să-l devameze. Expertiza se face pe strada Maria Cebotari”, relatează Petru în cadrul unui live pe pagina Democrația Acasă.

„Deputații dorm sau se prefac că nu știu despre legea prin care socialiștii lui Dodon au anulat-o când erau la guvernare prin care jupoaie fermierii prin taxele de devamare la importul tehnicii agricole”, a adăugat Petru Guzun, nemulțumit de situația creată în jurul tractorului procurat din Olanda.

Alte articole

2 cometarii

Anonim ianuarie 10 2022 - 17:33

biata lume, vii acasa si esti tratat ca un strain

Răspuns
Anonim ianuarie 10 2022 - 17:34

Maia Sandu ajutati oamenii simpli…..

Răspuns

Lasă un comentariu