Prima pagină » Social » MAIA SANDU SOLICITĂ GUVERNULUI MAJORAREA COMPENSAȚIILOR PENTRU AGENTUL TERMIC ȘI GAZELE NATURALE

MAIA SANDU SOLICITĂ GUVERNULUI MAJORAREA COMPENSAȚIILOR PENTRU AGENTUL TERMIC ȘI GAZELE NATURALE

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Într-o postare pe Facebook, Președinta Maia Sandu, a anunțat că a discutat cu membrii guvernului pentru a identifica soluții pentru a mări compensațiile pentru energia termică, iar în cazul în care va crește tariful la gazele naturale – să fie crescute și compensațiile pentru gaze.

Am discutat cu colegii din Parlament și Guvern despre facturile mari la agentul termic și la gaze, care sunt o consecință a creșterii continue a prețului la gazele naturale pe piața europeană. Am stabilit că este nevoie de măsuri suplimentare de ajutorare a consumatorilor pentru achitarea agentului termic. Am solicitat Guvernului să identifice, în următoarele zile, soluții pentru a mări compensațiile pentru energia termică, iar în cazul în care va crește tariful la gazele naturale – să fie crescute și compensațiile pentru gaze.„, se spune în postarea făcută de Maia Sandu.

Amintim că în ultima perioadă se menține o tednință constantă de creștere a prețurilor la gazele naturale și energia termică, prețuri care la fiecare creștere actualizeaza un nou record maxim.

Alte articole

Lasă un comentariu