Prima pagină » Externe » Europarlamentar: Pentru a justifica agresiunea, Putin poate organiza provocări, precum aruncarea în aer a caselor în 1999.

Europarlamentar: Pentru a justifica agresiunea, Putin poate organiza provocări, precum aruncarea în aer a caselor în 1999.

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Fostul ministru polonez de externe, membru al Parlamentului European, Radosław Sikorski, consideră că președintele rus Vladimir Putin poate aranja acte teroriste pentru a-și justifica agresiunea împotriva Ucrainei. Politicianul a scris despre acest lucru pe pagina sa de Twitter.

Sikorsky a amintit că în 1999, Putin, a creat condiții pentru cel de-al doilea război cecen. Europarlamentarul a spus că la acel moment Putin a ordonat Serviciului Federal de Securitate al Rusiei să folosească hexogen pentru a arunca în aer mai multe blocuri, în urma cărora au fost uciși sute de cetățeni ruși.

Fostul ministru al Afacerilor Externe al Poloniei a subliniat că se așteaptă la o abordare similară de la Putin în cazul agresiunii împotriva Ucrainei.

Alte articole

Lasă un comentariu