Prima pagină » Politic » /VIDEO/ Liderul „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, VA CANDIDA PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR GENERAL

/VIDEO/ Liderul „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, VA CANDIDA PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR GENERAL

de Coban Oxana
0 cometariu

Liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, va candida la alegerile din toamnă pentru funcția de primar GENERAL  al Capitalei. Declarația a fost făcută în cadrul ediției din 11 aprilie a emisiunii „Freedom” de la TV8.

„Cu siguranță, voi candida la funcția de primar. Am colegi, am competență, am voință, energie și vom crea condiții de competiție cu PAS-ul”, a spus Costiuc, transmite ObiectivMedia cu referire la tv8.md .

Președintele CUB, Igor Munteanu, spune că nu se va regăsi printre candidații care aspiră la Primăria Chișinău, dar că CUB va desemna pe cineva.

Iar deputatul PAS, Dorian Istratii, a precizat că PAS încă este „în proces de identificare” a unei persoane care va participa la alegerile pentru Primărie.

Alegerile locale generale din anul 2023, urmeaza să coste circa de 178 de milioane de lei. Președinta Comisiei Electorale Centrale, Angelica Caraman, a declarat că deși în Republica Moldova ar putea fi prelungită starea de urgență, acest lucru nu împiedică desfășurarea scrutinului, decoarece CEC a mai organizat anterior alegeri în perioada stării de urgență, fiind aplicată  excepția de la norma legală.

Alte articole

Lasă un comentariu