Prima pagină » News » SONDAJ iDATA: COSTIUC, GAVRILIȚĂ ȘI GROSU SE BUCURĂ DE ACELAȘI NIVEL DE ÎNCREDERE

SONDAJ iDATA: COSTIUC, GAVRILIȚĂ ȘI GROSU SE BUCURĂ DE ACELAȘI NIVEL DE ÎNCREDERE

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Ultimul sondaj realizat și prezentat de Date Inteligente (iData) miercuri, 26 ianuarie, arată că aceleași trei partide politice, care sunt acum în Legislativ, ar accede în Parlamentul de la Chișinău dacă duminică viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate. Este vorba de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidul Socialiștilor din R. Moldova și Partidul Politic „ȘOR”, transmite ObiectivMedia cu referire la ZDG.MD

Respondenții au mai fost întrebați în ce personalitate politică au cea mai mare încredere. În topul preferințelor se regăsește, în continuare, președinta R. Moldova, Maia Sandu, fiind urmată de liderul Partidului Socialiștilor Igor Dodon, iar pe locul trei este în continuare Ilan Șor, deputatul condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare în dosarul fraudei bancare și care în vara anului 2019 a părăsit ilegal țara și că a fost anunțat în căutare națională și internațională.

Totodată, Președintele Parlamentului Igor Grosu, Prim-ministrul Natalia GAVRILIȚĂ și Președintele Partidului Democrația Acasă Vasile Costiuc se bucură de aceiași încredere în rândurile populației, conform  sondajului iDATA:

 

 

Alte articole

Lasă un comentariu