Prima pagină » Fără categorie » SUA PREGĂTESC SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA SISTEMULUI FINANCIAR AL RUSIEI

SUA PREGĂTESC SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA SISTEMULUI FINANCIAR AL RUSIEI

de Pogolsa Victor
2 cometarii

SUA  ia în calcul un pachet de sancțiuni, care includ deconectarea instituțiilor financiare din Rusia de la sistema SWIFT.

SUA  anticipează cheltuielile pe care le va suporta Rusia pentru invazia Ucrainei, administrația de la Washington și aliații săi se află în proces de elaborare a unor noi sancțiuni, în ajunul discuțiilor cu Moscova, în legătură cu deescalarea tensiunilor la granița cu Ucraina, transmite ObiectivMedia.Md cu referire la The NY Times.

În interviuri, oficialii de la Washington au descris în detalii aceste planuri de aplicare a unor noi sancțiuni, care vor intra în vigoare la câteva ore după declanșarea invaziei militare a Rusiei asupra Ucrainei, cu scopul de a demonstra președintelui rus, Vladimir Putin, prețul pe care îl va achita, pentru aceste acțiuni. Discuțiile pe marginea situației din Ucraina urmează să se inițieize luni, 10 ianuarie, la Geneva.

Una din sancțiunile discutate de SUA și aliații săi ar fi deconectarea instituțiilor financiare a Rusiei de la sitema SWIFT, dar se urmăresc un pachet și de alte sanțiuni, cum ar fi embargou la tehnologii produse în SUA,  livrare de armament pentru trupele de rezistență din Ucraina, care va genera creare trupelor de partizani pe teritoriilor invadate de Rusia.

Alte articole

2 cometarii

Anonim ianuarie 9 2022 - 22:26

Asa si le trebuie

Răspuns
Anonim ianuarie 10 2022 - 17:39

pe rusi asta nu-i opreste

Răspuns

Lasă un comentariu