Prima pagină » Fără categorie » Partidul ”Rusia Unită” îi cere lui Putin să înceapă să furnizeze arme militanților din Donbas

Partidul ”Rusia Unită” îi cere lui Putin să înceapă să furnizeze arme militanților din Donbas

de Pavel
0 cometariu

Liderul fracțiunii Rusia Unită din Duma de Stat, Vladimir Vasiliev a făcut apel la conducerea Federației Ruse cu o cerere de a oferi asistență Republicilor Populare Lugansk și Donețk și de a furniza produse militare pe teritoriul lor.

 

„Facem apel la conducerea țării noastresă ofere asistență republicilor Lugansk și Donețk sub formă de aprovizionare cu produse militare necesare pentru a descuraja agresiunea, precum și să ia toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța cetățenilor. ”, a spus Vasilyev, ale cărui cuvinte sunt citate miercuri printr-un comunicat de presă.

”Rusia Unită” este partidul care deține majoritatea parlamentară în Duma de stat a Rusiei.

„Suntem îngrijorați de problema protejării vieții cetățenilor și compatrioților ruși care locuiesc pe teritoriul RPD și LPR. În Consiliul Dumei, în fracțiune, în partid, ne-am consultat pe această problemă și am ajuns la înțelegerea că nu putem lăsa oamenii la mila regimului de la Kiev”, a adăugat el Vasiliev.

În contextul negocierilor dintre Rusia și Occidentul legat de situația din Ucraina, se pare că Rusia vrea sa ridice miza pentru a avea avantaj în negocieri.

Alte articole

Lasă un comentariu