Prima pagină » Externe » RUSIA A RIDICAT FORȚELE ARMATE PE ALARMĂ

RUSIA A RIDICAT FORȚELE ARMATE PE ALARMĂ

de Pogolsa Victor
0 cometariu

 

În dimineța zilei de 14 ianuarie 2022,  forțele armate ale Rusiei au desfășurat o verificare bruscă a pregătirii pentru luptă a trupelor.

În timpul inspecției s-a acordat o atenție deosebită posibilității de a transporta  în timp scurt la distanțe trupele aflate în Districtul Militar de Est al Rusiei, anunță ObiectivMedia.Md cu referire la TASS 

Se declară că verificarea este efectuată în cadrul pregătirii pentru exercițiile strategice de comandă și stat major Vostok-2022.  „Forțele Armate ale Federației Ruse desfășoară activități planificate pentru perioada de iarnă cu scopul pregătirii trupelor. Ca parte a pregătirilor pentru exercițiul strategic de comandă și personal auxiliar Vostok-2022, se efectuează o verificare bruscă a pregătirii pentru luptă în trupele din Districtul Militar de Est”, a comunicat reprezentantul ministerului apărării din Rusia.

Menționăm că în ultima perioadă Rusia desfășoare mai multe manevre militare, inclusiv cele de stocare a trupelor la granița cu Ucraina, care îngrijorează mai multe state din cadrul UE și NATO, fiind văzute aceste manevre ca o pregătire pentru declanșarea unui război în europa.

 

Alte articole

Lasă un comentariu