Prima pagină » Apărare » VIDEO: PORTUL CHILIA, LA GRANITA CU ROMANIA, ATACAT DE DRONELE RUSE!

VIDEO: PORTUL CHILIA, LA GRANITA CU ROMANIA, ATACAT DE DRONELE RUSE!

de Coban Oxana
0 cometariu

„Ține-te bine, ăsta a nimerit. Mamă!” Încă un atac rusesc la granița României. Portul Chilia, lovit pentru prima dată de dronele ruse!

Un nou atac rusesc cu drone pe Dunăre. O persoană a fost ucisă în atacurile cu drone rusești asupra unui district portuar din regiunea Odesa, din sud-vestul Ucrainei, miercuri dimineața, a declarat guvernatorul regional, potrivit The Guardian. Atacurile nocturne au durat trei ore și au vizat districtul Izmail, a declarat Oleg Kiper pe Telegram. „Din păcate, o persoană a murit”, a spus Kiper, adăugând că un muncitor agricol a fost grav rănit și a murit în spital. „În mai multe așezări au fost înregistrate distrugeri și incendii”, a adăugat el, spunând că infrastructura portuară și agricolă au fost avariate, inclusiv clădiri administrative, transmite obiectivmedia.md cu referire la digi24.ro
Martori români au filmat exploziile. Spun că ar fi fost lovit portul Chilia. Atacul a avut loc în jurul orei 3 noaptea, este fum la această oră si se vede de pe malul românesc al Dunării.
VIDEO:

 

 

Alte articole

Lasă un comentariu