Prima pagină » Social » Granturi de îmbătrânire activă, grant lansat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Granturi de îmbătrânire activă, grant lansat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale

de Pavel
0 cometariu

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat Programul de Granturi mici în domeniul îmbătrânirii active, ediția 2022, care este dedicat susținerii și promovării îmbătrânirii active în Republica Moldova.

La concurs pot participa organizaţiile necomerciale care implementează proiecte şi iniţiative cu impact asupra promovării politicii din domeniul îmbătrânirii active la nivel naţional, cât şi regional. Sunt încurajate să depună proiecte organizaţiile care dispun de cofinanţare, acorduri de parteneriat cu diferite instituţii şi donatori locali şi internaţionali şi pot justifica o contribuţie proprie de cel puţin 10%, din valoarea totală a proiectului, transmite IPN.

Proiectele înaintate spre finanţare vor avea o durată maximă de implementare de 7 luni, conform regulamentului Programului de Granturi. Dosarele pot fi depus până la data de 31 martie 2022, ora 16.00, la Cancelaria Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Toate proiectele care au îndeplinit criteriile de solicitare a finanţării vor fi evaluate de către o comisie, iar în urma obţinerii unui aviz pozitiv Ministerul Muncii și Protecției Sociale va încheia un contract de finanţare cu aplicantul.

Alte articole

Lasă un comentariu