Prima pagină » Sport » Red Bull și-a prezentat bolidul pentru sezonul 2022

Red Bull și-a prezentat bolidul pentru sezonul 2022

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Red Bull a fost unul dintre primii care și-a prezentat noul bolid, sau mai bine zis, primul, dacă nu țineți cont de prezentrea designului modelului Haas F1.

Bolidul pentru sezonul 2022, construit după un regulament nou va purta denumirea de Red Bull Racing RB18.

Directorul echipei, Christian Horner, a prezentat noii parteneri- sponsorul de titlu – Oracle, care va aduce echipei 100 de milioane de dolari pe an,  a vorbit despre dificultățile asociate cu tranziția târzie la noul regulament, pentru că anul trecut echipa a luptat până la capăt pentru titlul de campion.

Mașina care a fost prezentată nu este chiar cea pe care o vom vedea la testele de iarnă și la începutul sezonului – echipa vrea să păstreze până la sfârșit intriga despre caracteristicile sale cheie.

„Anul acesta, pe mașină va apărea cifra1, de campion – sarcina noastră este să confirmăm titlul de campion împreună cu Max. Munca grea din 2021 a adus echipa într-o formă excelentă înainte de începerea sezonului”, a mai spus directorul echipei Christian Horner.

Campionul sezonului 2021 de Formula 1, Max Verstappen, a venit și el u o reacție în legătură cu startul noului sezon:

„Sunt încărcat cu energie să lupt și gata să mă urc din nou la volan. Mă simt grozav, acum este important să mă pregătesc bine fizic pentru un sezon lung, care se va desfășura conform noului regulament”.

Alte articole

Lasă un comentariu