Prima pagină » Cultură » Dan Negru: Republica Moldova duce la Eurovision un cântec despre Unire. Aștept alegerea României!

Dan Negru: Republica Moldova duce la Eurovision un cântec despre Unire. Aștept alegerea României!

de Pogolsa Victor
0 cometariu

   Cum ar fi ca Republica Moldova și România să fie reprezentate de aceeași melodie la Eurovision 2022?   

O întrebare în acest sens a fost adresată de prezentatorul TV Dan Negru, care a venit cu o reacție după ce s-a aflat că Republica Moldova duce la Eurovision un cântec despre Unire, transmite ObiectivMedia cu referire la înflorit.ro .

Cu câteva minute în urmă Moldova a ales melodia care se va duce la Eurovision. În plin scandal Rusia-Ucraina, Moldova trimite în Europa un mesaj unionist. „Trenulețul Chișinău -București” a celor de la Zdob și Zdub e o melodie care vorbește despre hora care se joacă la fel și-ntr-o țară și-n cealaltă. Două țări, aceeași horă! Chișinău-București e refrenul cântecului! Urmează România! Acum știm mutarea Moldovei într-un Eurovision unde contează doar jocurile geo-politice”, a menționat omul de televiziune.

Potrivit lui Dan Negru, Republica Moldova duce, cu curaj, pe marile televiziuni europene, în prime time la Eurovision, un cântec despre unire, despre Chișinău-București. „Aștept alegerea României! Cum ar fi să fie aceeași melodie? Cuza la Eurovision… Îi provoc pe Zdob și Zdub să se înscrie și la preselecția românească! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate: „Patria este ca un copil: dacă uiți de ea, poate să plece de acasă…”, a conchis prezentatorul TV pe pagina sa de Facebook.

Alte articole

Lasă un comentariu