Prima pagină » News » VIDEO: TENTATIVĂ DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI DATĂ PESTE CAP DE INSPECTORII SERVICIULUI VAMAL

VIDEO: TENTATIVĂ DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI DATĂ PESTE CAP DE INSPECTORII SERVICIULUI VAMAL

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Un conațional , la volanul unui autoturism înmatriculat în România, a încercat să scoată din țarî sute de pachete de țigări.

”  Peste 800 pachete de țigări, tăinuite în locuri special amenajate și autoturismul folosit pentru transportarea frauduloasă a acestora au fost ridicate de vameșii de la Cahul, ieri, 16 ianuarie curent, la ieșire din țară.

    În jurul orei 01:00, pentru controlul de specialitate s-a prezentat un automobil de marca ”BMW 320”, cu numere de înmatriculare românești. Acesta era condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 28 de ani.
În baza analizei de risc, autoturismul a fost supus unor verificări minuțioase, fiind depistate mai multe spații special amenajate pentru tăinuirea țigărilor: în tavan, roata de rezervă, sub bancheta din spate, în boxe și în compartimentul motorului.
     Ca urmare a demontării locurilor indicate, vameșii au ridicat 870 pachete de țigări de diverse mărci, pe care bărbatul intenționa să le comercializeze pe piața neagră din UE.
      Produsele au fost ridicate în vederea confiscării, iar mijlocul de transport – indisponibilizat. Cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare”, transmite ObiectivMedia.Md cu referire la postarea Serviciului Vamal.
VIDEO:

Alte articole

Lasă un comentariu