Prima pagină » Apărare » VIDEO: Comandantul Marinei Germane, viceamiralul Kay-Achim Schönbach: PUTIN MERITĂ TOT RESPECTUL

VIDEO: Comandantul Marinei Germane, viceamiralul Kay-Achim Schönbach: PUTIN MERITĂ TOT RESPECTUL

de Pogolsa Victor
0 cometariu

    Comandantul Marinei Germane, viceamiralul Kai-Achim Schönbach, este încrezător că Crimeea ocupată este puțin probabil să se întoarcă în Ucraina. El a spus acest lucru la o conferință a Institutului Indian de Studii de Apărare, numită după Manohar Parrikar.

   „Cu privire la ceea ce s-a întâmplat în Ucraina. Peninsula Crimeea este pierdută și nu se va mai întoarce niciodată. Acesta este un fapt”, a spus Schenbach.

    El a menționat că, pentru a adera la NATO, Ucraina trebuie să îndeplinească toate cerințele Alianței, iar până acum acest lucru este imposibil.

    În același timp, Schönbach consideră nerezonabilă dorința de aderare a Georgiei la NATO, în ciuda faptului că îndeplinește toate criteriile.

   Schönbach a mai spus că scopul președintelui rus Vladimir Putin nu este „o fâșie mică de pământ ucrainean”, ci scindarea UE și restabilirea respectului „pe care probabil chiar îl merită”.

Alte articole

Lasă un comentariu