Prima pagină » Externe » PERICOL DE CĂLĂTORIE ÎN UCRAINA, POTRIVIT DEPARTAMENTULUI DE STAT AL SUA

PERICOL DE CĂLĂTORIE ÎN UCRAINA, POTRIVIT DEPARTAMENTULUI DE STAT AL SUA

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Avertizare de călătorie pentru cetățenii americani, din cauza „amenințărilor crescânde din partea Rusiei”, zone, precum Crimeea, Donețk și Lugansk sunt considerate cu „risc ridicat”.

„Cetăţenii americani trebuie să cunoască relatările conform cărora Rusia plănuieşte o acţiune militară semnificativă împotriva Ucrainei. De asemenea, cetățenilor americani li se reamintește că condițiile de securitate, în special de-a lungul granițelor Ucrainei, în Crimeea ocupată de Rusia și în estul Ucrainei controlate de Rusia, sunt imprevizibile și se pot deteriora fără preaviz”, deasemenea „Cetățenii americani care vor să călătorească în Ucraina trebuie să știe că acțiunile militare rusești întreprinse oriunde în Ucraina ar avea un impact grav asupra capacității Ambasadei SUA de a furniza servicii consulare, inclusiv asistență cetățenilor americani pentru plecarea din Ucraina”, se arată în avertizarea publicată pe  site-ul Ambasadei SUA în Ucraina.

Menționăm, că ternsiunile dintre Ucraina și Rusia sunt în creștere, pe fundalul informațiilor, conform cărora, trupele Rusiei dislocate la granițele cu Ucraina, ar urmări scopul unei invazii.

 

Alte articole

Lasă un comentariu