Prima pagină » Externe » Contingentul de pacificatori se retrage din Alma-Ata, KAZAHSTAN.

Contingentul de pacificatori se retrage din Alma-Ata, KAZAHSTAN.

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Procesul de retragere a forțelor de pacificatori din Kazahstan, ar trebui să nu dureze mai mult de 10 zile, transmite ObiectivMedia.Md cu referire la informburo.kz

În orașul Alma-Ata a avut loc ceremonia de petrecere a forțelor de pacificatori a statelor membre CSTO, ( ОДКБ, Организация Договора о коллективной безопасности). La ceremonie au participat mai mulți oficiali, printre care Secretarul General al CSTO, Stanislav Zasi.

Secretarul General al CSTO a transmis în cadrul ceremoniei cuvintele de mulțumire pe care le-a primit de la Președintele Kazahstanului, Tokaev:

Ieri am discutat cu Comandantul Suprem al Republicii Kazahstan Kasâm Jomart Tokaev. Am fost rugat, din numele lui, Tokaev,  să exprim cele mai călduroase cuvinte de mulțumire tuturor pacidicatorilor, tuturor subdiviziunilor, pentru executarea cu bună-credință a obligațiilor sale și ajutorul acordat Kazahstanului”, a menționat Stanislav Zasi.

De menționat, că conducerea Kazahstanului consideră că perioada de retragere a forțelor de pacificatori formați din membrii CSTO, nu ar trebui să depășească termenul de 10 zile.

Alte articole

Lasă un comentariu