Prima pagină » Externe » CONDUCEREA FORȚELOR DE MENȚINERE A PĂCII ÎN KAZAHSTAN VA REALIZA UN GENERAL CARE A PARTICIPAT LA OCUPAREA PENINSULEI CRIMEEA!

CONDUCEREA FORȚELOR DE MENȚINERE A PĂCII ÎN KAZAHSTAN VA REALIZA UN GENERAL CARE A PARTICIPAT LA OCUPAREA PENINSULEI CRIMEEA!

de Pogolsa Victor
3 cometarii

Conducerea  forțelor de menținere a păcii ale Rusiei va fi gestionată de către Serdiukov Andrei,  General-Colonel al forțelor aeropurtate, considerate elita forțelor militare ale Rusiei.

sursa foto: Vpk.name

După declanșarea protestelor masive pe întreg teritoriul Kazahstanul, care au degenerat în lupte  pe străzile celor mai mari orașe, conducerea Kazahstanului a solicitat intrevenția membrilor  CSTO, ( ОДКБ, Организация Договора о коллективной безопасности).

Astfel, la rând cu Belarus, Armenia și Kîrgîstan, Rusia s-a grăbit să trimită forțe militare pentru reprimarea protestelor din Kazahstan. De menționat este faptul, că va conduce cu trupele ruse un general, care a luat parte la așa operațiuni cum ar fi ocupare peninsulei Crimeea, în primăvara anului 2014,  transmite ObiectivMedia.Md cu referire la  THE INSIDER

Deasemenea acest General-Colonel a participat în ambele războaie din Cecenia, dar și în renumita operațiune-fulger spre Priștina, a forțelor aerocutate din cadrul  Forțelor de Menținere a Păcii din Bosnia și Herțegovina.

Video: Tehnica Militară Rusă în timpul îmbarcării la bordul unei aeronave, pentru a fi transportată în Kazahstan.

sursa: telegram/осторожноновости

 

Alte articole

3 cometarii

Nick ianuarie 8 2022 - 23:05

Vodkar în toată regula tovarășul general-colonel … rahat în ploaie bolșevik ! ☠️💩🤮🖕

Răspuns
Anonim ianuarie 10 2022 - 17:36

rusii in repertuariul lor….

Răspuns
Anonim ianuarie 10 2022 - 17:37

moldova este la fel in pericol

Răspuns

Lasă un comentariu