Prima pagină » Politic » Sondaj: Maia Sandu se bucură de cea mai mare încredere dintre politicienii din Republica Moldova.

Sondaj: Maia Sandu se bucură de cea mai mare încredere dintre politicienii din Republica Moldova.

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, este lider la capitolul încrederii din partea populației, potrivit unui sondaj de opinie prezentat de Institutul Republican Internațional (IRI), Oficiul din Moldova.

Conform sondajului, publicat la data de 17 decembrie 2021, pe pagina web IRI Moldova, Maia Sadu se bucură de încrederea a 27% dintre respondenți. Totodată,la capitolul formațiuni politice, partidul PAS se bucură de cea mai mare susținere: 36% dintre respondenți, transmite obiectivmedia.md cu referire la IRI Moldova .

Pe locul doi, la capitolul încredere, se află ex-președintele Republicii Moldova Igor Dodon, locul trei în clasamentul încrederii este ocupat de către actualul Președinte al Parlamentului Republicii Moldova Igor Grosu.

Printre politicienii care se bucură de cea mai mare încredere se regăsește în sondaj și Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, remarcat prin dezvăluirile făcute în mediul online din ultima perioadă.

Alte articole

Lasă un comentariu