Prima pagină » Politic » ALEGERI FĂRĂ ALEGĂTORI LA BĂLȚI

ALEGERI FĂRĂ ALEGĂTORI LA BĂLȚI

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Turul doi de alegeri anticipate pentru postul de Primar General al Municipiului Bălți, din data de 19 decembrie 2021, desfășurat fără abateri, conform comunicatelor Comisiei Electorale Centrale, dar cu o prezeță scăzută la urnele de vot.

La orele 21.00 s-au închis toate secțiile de votare, conform datelor CEC, pentru acest scrutin au fost tipărite 102 105 buletine de vot cu numele celor doi candidați, Nicolae Grigorișin ( candidat independent ) și Nicolae Chirilciuc ( Patrioții Moldovei), după ce candidatul Partidului ȘOR, Marina Tauber, a fost exclusă din cursa electorală.

Conform datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală, prezența la vot a fost de 9,98% din alegătorii așteptați la urnele de vot, sau 10 209 alegători prezenți. De menționat, că pe parcursul zilei alegerilor în Bălți au avut loc proteste organizate de către candidtul Partidului ȘOR, cu scopul de a îndemna alegătorii să boicoteze aceste alegeri.

foto sinteza.org

După încheierea procesului de vot și închiderea secțiilor de votare, membrii comisiilor din secțiile de votare au ințiat procedura de numărare a buletinilor de vot.

Alte articole

Lasă un comentariu