Prima pagină » Fără categorie » Infrastructura critică din Donețk și Lugansk, aruncată în aer

Infrastructura critică din Donețk și Lugansk, aruncată în aer

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Mai multe noduri de infrastructură critică din Donbas, estul Ucrainei, au fost distruse după ce au avut loc o serie de explozii. Serviciile secrete ucrainene spun că exploziile ar fi fost provocate chiar de separatiști, care la rândul lor spun că acestea au fost distruse după ce au fost bombardate de forțele militare ucrainene. În urmă cu câteva zile, oficialii americani și ucraineni avertizau că serviciile speicale ruse au plantat explozibil la obiective de infrastructură critică, pentru a avea un pretext al invaziei în Ucraina, transmite ObiectivMedia cu referire la Digi24.ro .

Locuitorii din Luganks au rămas, luni, fără curent, căldura și apă după o serie de expoziții la o termocentrala și la stația de filtrare a apei. Și în Donețk locuitorii au rămas fără apă potabilă, după o alta explozie la stația de epurare a apei.

„Serviciul de informații militare al Ucrainei are informații cu privire la minarea unui număr de obiective de infrastructură socială în Donețk de către serviciile speciale ruse pentru a le arunca în aer”, se arata în mesajul transmis pe pagina de Twitter în engleză a spionajului militar ucrainean.

Alte articole

Lasă un comentariu