Prima pagină » Politic » FOST DEPUTAT AL PARTIDULUI ȘOR RISCĂ SĂ RAMÂNĂ FĂRĂ AVERE

FOST DEPUTAT AL PARTIDULUI ȘOR RISCĂ SĂ RAMÂNĂ FĂRĂ AVERE

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Ex-deputatul Vladimir Vitiuc riscă să rămână fără averea nejustificată de circa șapte sute de mii de lei, conform constatărilor ANI.

În cazul fostului deputat, inspectorul de integritate a identificat prezența diferenței vădite de 2 268 248 lei, generată în perioada 2014–2016 de procurarea unui autoturism de model Land Rover Range Rover în valoare de 85 250 de euro și de suplinirea bugetului familial cu mijloace financiare sub formă de depuneri în numerar la cont/card bancar.

În cadrul controlului s-a constatat și prezența unei diferențe substanțiale de 679 411 lei, generată în perioada 2016–2020 de suplinirea bugetului familial cu mijloace financiare sub formă de depuneri în numerar la cont/card bancar.

În baza prevederilor legale, Autoritatea anunță că este în drept să depună o cerere în instanța de judecată în vederea dispunerii confiscării averii nejustificate doar a sumei de 679 411 lei, transmite ObiectivMedia.Md cu referire la jurnal.md

De menționat, că este al 27-lea act de constatare, în care inspectorii ANI ( Agenția Națională de Integritate) au identificat diferențe vădite sau substanțiale și al 23-lea caz prin care se va solicita confiscarea averii.

Alte articole

Lasă un comentariu