Prima pagină » News » CAUZA PLATON vs MAIA SANDU PE MASA JUDECĂTORILOR

CAUZA PLATON vs MAIA SANDU PE MASA JUDECĂTORILOR

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Veaceslav Platon anunță, că procesul de judecată vs. Maia Sandu umează să  se desfășoare la data de 20 ianuarie 2022.     „În cadrul ședinței precedente, avocatul M. Sandu a cerut timp pentru a face cunoștință cu materialele dosarului și pregătirea unui răspuns…”,  declară Platon.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Veaceslav Platon declară că a trecut un an de când Judecătoria sectorului Centru a tot amânat,  solicitarea sa: „Un an întreg Judecătoria sectorului Centru a tot amânat, sub diverse pretexte, solicitarea mea și doar prin intermediul Curții de Apel am reușit să impun instanța să examineze cauza”.

Una din improvizațiile ei a fost că președintele de atunci Dodon i-a dat lui V. Platon undă verde pentru furtul celui de-al doilea miliard. Nu știu dacă își mai amintește cineva, dar am acționat-o în judecată imediat”, spune Platon în postarea sa.

Următoarea ședință este stabilită pentru data de 20.01.2022. În cadrul ședinței precedente, avocatul M. Sandu a cerut timp pentru a face cunoștință cu materialele dosarului și pregătirea unui răspuns.

 

 

 

Alte articole

Lasă un comentariu