Prima pagină » Fără categorie » Am putea rămîne fără transport public, timp de 3 zile.

Am putea rămîne fără transport public, timp de 3 zile.

de Coban Oxana
0 cometariu

Pe 28 ianuarie, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a expediat o scrisoare ministrului Infrastructurii, Andrei Spînu, în care solicită ca, în termeni restrânși, Ministerul să prezinte calcule reale ale tarifului la serviciile de transport și a tarifului la serviciile de autogară. În caz contrar, transportatorii sunt gata să sisteze activitatea curselor regulate în semn de protest, cu referire la Agrotv.md.

Potrivit Asociației Patronală a Operatorilor de Transport Auto, decizia vine în semn de protest față de lipsa de reacție a Ministerului Infrastructurii la solicitarea de a majora tarifele la serviciile de transport regulat și la serviciile de autogară.

„Nu a revizuit proiectul de ordin privind aprobarea tarifelor, nu a renunțat la mecanismul ilegal de instituire a unui nou tip de act permisiv-acordul consiliilor locale de majorare a tarifelor, nu a prezentat calculele reale a mărimii tarifului la serviciile de transport, nu a aprobat actul prin care să stabilească mărimea tarifului la serviciile de autogară și nu a renunțat la protejarea schemelor ilegale din transport”, se mai arată în comunicatul Asociației.

 

 

Alte articole

Lasă un comentariu