Prima pagină » Politic » Vasile Costiuc a fost eliberat din izolatorul CNA și plasat în arest la domiciliu

Vasile Costiuc a fost eliberat din izolatorul CNA și plasat în arest la domiciliu

de Pavel
0 cometariu

Președintele Partidului „Democrația Acasă”, a fost plasat în arest la domiciliu.

Vasile Costiuc afirmă că persoane care au fugit din Republica Moldova și nu pot reveni în țară au pregătit un scenariu prin care urma ca cetățenii să iasă la protest, la destabilizări în masă, iar în cele din urmă, guvernul să fie demis, PAS scindat și creat un alt guvern.

Cei care au plecat de acasă și au fugit de acasă controlează în continuare justiția, este la cheremul celor care au fugit și vor să revină acasă. Ei înțeleg că doar destabilizare pe care o puteau organiza le poate permite să revină înapoi. Cei care au nevoie de destabilizări în comunitate aveau planificat să scoată lumea în stradă, dar nu-i crede nimeni și aveau nevoie de un țap ispășitor. Am primit propuneri ca prin live să chem lumea la proteste. Am spus societății să nu mergem la proteste pentru că sărăcia asta nu este de astăzi și protestele noastre nu vor duce la nimic. Ei vor prin proteste să ceară demisia Guvernului, a lui Spînu, Gavriliță și la investirea unui nou guvern să creeze tensiune în PAS, să rupă PAS-ul, să scoată 20-23 de deputați și să negocieze un alt Guvern. Eu cred că eu sunt prostul satului, mi-am propus și funcție de ministru, nu mai să mă implic în destabilizare, să chem lumea la proteste, a dezvăluit Costiuc.

Mai mult decât atât, Vasile Costiuc menționează că anumite grupări, care ar fi două la număr, i-ar fi propus și funcția de ministru pentru a se implica în destabilizări și pentru a invita lumea la proteste. Le-am transmis colegilor prin intermediul avocatului: niciun fel de proteste, niciun fel de tulburări publice. Nu merită că cei care au fugit de-acasă să revină înapoi. Acum dacă lovim în guvernare se vor întâmpla lucruri murdare, a adăugat activistul.

http://

Alte articole

Lasă un comentariu