S.A. „MOLDOVAGAZ ” anunță că propunerea privind majorarea tarifului la gazele naturale pentru consumatorii finali, ar putea fi depusă către ANRE, după data de 20 ianuarie a anului curent.

Totodată, furnizorul a menționat că în prezent este analizată situația curentă și cea prognozată de pe piețele regionale de gaze naturale și de produse petroliere, care ar putea influența prețurile de achiziție în următoarele luni, relatează ObiectivMedia.Md, cu referire la deschide.md

Angajații companiei sunt, de asemenea, concentrați pe încasarea plăților curente pentru gazele naturale furnizate consumatorilor în decembrie 2021, ceea ce este necesar pentru efectuarea plăților către SAP „Gazprom”. Poziția SA „Moldovagaz” referitor la o posibilă ajustare a tarifului la gazele naturale pentru consumatorii finali, care este aprobat de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, va fi completamente formulată și publicată după data de 20 ianuarie a anului curent”, se arată în comunicatul S.A. „Moldovagaz”.