Prima pagină » Politic » Edilul capitalei, Ion Ceban, consideră că modul în care a fost reținut liderului Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, este unul „depășit și deplasat”.

Edilul capitalei, Ion Ceban, consideră că modul în care a fost reținut liderului Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, este unul „depășit și deplasat”.

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Ceban susține că „l-au luat pe sus în chiloți” pentru „a se acoperi cumva mediatic”. „Au lăsat movile cum face vaca venind de la cireadă și acum iau oamenii pe sus”, spune Ceban.

„Ce cred eu despre domnul Costiuc, noi nu împărtășim același sistem de valori, cu certitudine. Dar eu să înțeleg că au prins toți hoții din lume, toți cei care se fac vinovați de delapidarea banului public, toți cei care au furat pământuri la Chișinău, hectare, miliarde de lei pagube. Au prins pe toți cei care sunt implicați în miliardul furat, în devalizarea băncii, în subiectele legate de Aeroport. Toți au fost prinși, ca să vină la șase dimineața, nu zic poate o fi acolo ceva în dosarul acesta din 2008, să-l iei pe sus pe om în chiloți. Au făcut una după alta movile ca cele când vine vaca de la cireadă și acum pentru a acoperi cumva mediatic te duci și iei oamenii pe sus. Băi, prindeți pușcăriașii care trebuie să stea la pușcărie. Să faci în asemenea hal, asemenea intervenții, mi se pare depășit și deplasat și chiar aș vrea să existe un proces transparent”, a declarat Ceban.

În dimineața zilei de 12.01.2022, CNA și procurorii anticorupție au descins cu percheziții în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri de la Durlești, privind înstrăinarea frauduloasă a terenurilor. Drept urmare, liderul Patridului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a fost reținut, pentru 72 de ore., transmite ObiectivMedia.Md cu referire la unimedia.info

Alte articole

Lasă un comentariu