Prima pagină » News » DEMOCRAȚIA ACASĂ SOLICITĂ IMPLICAREA SIS ÎN CAZUL ACCIDENTULUI PRIMARULUI DIN HAGIMUS

DEMOCRAȚIA ACASĂ SOLICITĂ IMPLICAREA SIS ÎN CAZUL ACCIDENTULUI PRIMARULUI DIN HAGIMUS

de Pogolsa Victor
0 cometariu

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Partidului Politic „Democrația Acasă” solicită implicarea SIS în elucidarea tuturor circumstanșelor legate de accidentul soldat cu decesul primarului din Hagimus, Anatolie Iepure.

Potrivit reprezentanților P.P. „Democrația Acasă”, accidentul produs în noaptea de 06 ianuarie ridică mai multe semne de întrebare, mai ales pe fonul faptului că primarul din Hagimus recent s-a pronunțat public destul de dur pe marginea acțiunilor așa-ziselor autorități de la Tiraspol.

Cerem SIS să investigheze minuțios acest caz. Foarte suspect mor patrioții noștri în accidente rutiere.
⁉️Moartea #primarului satului #Hagimus din raionul Căușeni #trezește mai multe #semne de #întrebare.
👉Oamenii din sat nu-și explică unde putea să se pornească primarul atât de târziu cu automobilul de serviciu și de ce pe asfalt nu există nici o urmă de frânare.
🚓Oamenii legii din Căușeni spun că e preamatur de venit cu anumite versiuni, asta pentru că se așteaptă ai întâi rezultatele expertizei medico legale.
👨‍✈️Poliția din Căușeni a inițuiat o urmărire penală pe acest caz.„, au postat pe pagina oficială membrii partidului.

http://

Amintim că potrivit poliției duminică, în jurul orelor 22.30,  primarul ar fi pierdut controlul automobilului de model Dacia DUSTER pe care îl conducea, iar în rezultat, automobil a mers direct înainte a trecut prin sensul giratoriu format din bariere din plastic, a rupt parapetul de protecție a drumului și a zburat în gol peste 15 metri.

Alte articole

Lasă un comentariu